Servicii

Apreciem clienții noștri

Experții noștri sunt instruiți cu o tehnică de călcat dovedită și sunt dotați cu echipamente profesionale potrivite pentru fiecare tip de material în parte.

Prin urmare, depunem toate eforturile să-ți inapoiem produsele (îmbrăcămintea și lenjeria de uz casnic) călcate perfect, având, în același timp, grijă permanent de bunăstarea și condițiile de muncă ale angajaților noștri.

  • Abonament 10+ – 26 lei/kg ( o colectare inclusă)
  • Abonament 20+ – 24 lei/kg ( două colectări incluse)

*abonamentele sunt lunare, se plătesc anticipat și cantitatea rufelor se aduce în functictie de nevoi)

*nu sunt incluse art de ocazie, stofămătaselână și articole care necesită o CĂLCARE mai deosebită ( ex cămăși cu volane, rochii de zi cu volane… etc

In timp ce va bucurati de timpul liber, socializati cu prietenii sau cititi o carte, noi ne putem ocupa de spalatul rufelor dumneavoastra!

Fie ca sunt tricouri sau costume, fie ca e lenjeria de pat sau doar prosoape, fie ca e o perdea delicata sau o fata de masa – ne ocupam de toate acestea cu maxima atentie.

Bucurati-va de serviciile noastre fiindca va vom returna toate rufele perfect spalate, curate si calcate, cu un parfum imbietor de lucru curat – gata de purtat sau de stocat in dulap.

Oriunde te-ai află în Constanța, noi îți colectăm și îți aducem înapoi hainele curate și călcate, în maxim 24 de ore. Transport GRATUIT

Suntem aici pentru AFACEREA TA!

Dorim să colaborăm pentru a păstra împreună cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a face acest lucru este nevoie de coordonare și punctualitate. Avem un sistem bine pus la punct pentru a satisface cererile tuturor partenerilor noștri.

Spălăm și călcăm la kg textile pentru HORECA. Prețul se discuta în funcție de cantități

Abonament 10+

26 lei/kg

Abonament 20+

24 lei/kg

Vrei să plasezi o comandă?

Poți fi sunat de noi!

Adaugă adresa ta, numărul de telefon și unul din colegii noștri te va contacta!

Formular de comandă

Verified by ExactMetrics